Vælg land :
En dygtig medarbejder ringer til dig 📞
Navn
Tlf:
E-mail
Hvornår vil du ringes op?
Ring
89886882
Kort

Alp Pasa Hotel

Søg pris på ledige værelser
Hotelbeskrivelse

Alp Pasa Hotel er et charmerende boutique-hotel, beliggende i Antalyas gamle bydel, Kaleici. Hotellet er indrettet i en traditionel osmannisk bygning fra 1800 hotellet som er nænsomt renoveret, med respekt for den oprindelige arkitektur. Hotellet er det perfekte sted til en storbyferie i romantiske omgivelser. De charmerende værelser er stilfuldt indrettede, og ikke to værelser er ens.

 

I den lille, fredfyldte gårdhave kan du tage en dukkert i den lille pool og nyde en drink under træernes skygge. På hotellet findes både en inden- og udendørs restaurant, som serverer skønne måltider i charmerende rammer.

 

Kaleici er bilfrit område, og derfor er der forholdsvis roligt omkring hotellet. Vær opmærksom på, at gaderne i området er små og snørklede, og at det derfor kan forekomme, at du bliver sat af/afhentet  et kort stykke vej fra hotellet. Trådløst internet er tilgængeligt på hele hotellet. Vær dog opmærksom på, at forbindelsen som regel er både ustabil og langsom, og at det ikke er muligt at streame film etc.

Værelserne

Standardværelse

Stilfuldt indrettede værelser til 2 personer, med mulighed for en opredning. Alle værelser er indrettet med en dobbeltseng eller 2 enkeltsenge, TV, aircondition, sikkerhedsboks (mod betaling), minibar (mod betaling), telefon og el-kedel. Badeværelse med brusekabine, toilet og hårtørrer.

 

Standardværelse med delvis havudsigt

Stilfuldt indrettede værelser til 2 personer, med mulighed for en opredning. Alle værelser er indrettet med en dobbeltseng, TV, aircondition, sikkerhedsboks (mod betaling), minibar (mod betaling), telefon, el-kedel og terrasse eller balkon. Badeværelse med jacuzzi, toilet og hårtørrer.

 

Deluxeværelse

Stilfuldt indrettede værelser til 2 personer, med mulighed for en opredning. Alle værelser er indrettet med en dobbeltseng eller 2 enkeltsenge, TV, aircondition, sikkerhedsboks (mod betaling), minibar (mod betaling) og el-kedel. Badeværelse med jacuzzi, toilet og hårtørrer.

Alp Pasa Hotel Billeder og video

Fra-pris
Gå til billigste afrejsedato
MailingTitle

MailingContent

MailingName
MailingSurName
Mail
OK

Email sendt

Du glemte noget...

E-mail kunne ikke sendes