Almyrida Village And Water Park Hotel - Chania - Mixx Travel
 • Min Rejse
 • En dygtig medarbejder ringer til dig 📞
  Navn
  Tlf:
  E-mail
  Dato
  Hvornår vil du ringes op?
  Ring mig op!
 • 89886882
Se flere billeder
Almyrida Village And Water Park Hotel
TrustYou Tooltip Text
Almyrida Apokoronou. 73008 Chania, Crete
Hotellet

Almyrida Village And Water Park Hotel er et dejligt hotel beliggende ganske tæt på den lille og fredelige landsby Almyrida, ca. 20 km øst for Chania. Hotellet ligger på en bakkeskråning, omgivet af olivenlunde, og er et godt valg for både familier og par.

 

Hotellet byder på et godt poolområde med solterrasse, pool med vandrutsjebane og børnepool med to rutsjebaner for de mindste. Her er der god plads, og en smuk udsigt over omgivelserne og havet. Skal formen holdes ved lige under ferien kan dette gøres på en af tennisbanerne (mod gebyr), og imens kan børnene lege på legepladsen. Hotellet er også et godt udgangspunkt for vandreture i området.


Almyrida er en lille landsby med få fastboende indbyggere. Her findes et par supermarkeder, caféer og tavernaer. 

 

Trådløst internet er tilgængeligt på hotellets fællesområder. Vær opmærksom på, at forbindelsen er både langsom og ustabil og at det ikke er muligt at streame film etc. 

Værelserne

Standardværelse

Pænt indrettede værelser til 2 personer med mulighed for en opredning på feltseng. Alle værelser indeholder en dobbeltseng eller to enkeltsenge, aircondition, TV, telefon, sikkerhedsboks (mod betaling), minikøleskab, el-kedel og balkon eller terrasse. Badeværelse med badekar/brusekabine, toilet og hårtørrer.

 

Superiorværelse

Pænt indrettede værelser til 2 personer, med mulighed for en opredning på feltseng. Alle værelser indeholder en dobbeltseng eller to enkeltsenge, sovesofa, aircondition, TV, telefon, sikkerhedsboks (mod betaling), minikøleskab og balkon eller terrasse. Badeværelse med badekar/brusekabine, toilet, telefon og hårtørrer.

  

Familieværelse – ét stort rum

Pænt indrettede værelser til max 3 voksne og 2 børn. Alle værelser indeholder en dobbeltseng eller to enkeltsenge, sovesofa, aircondition, TV, telefon, sikkerhedsboks (mod betaling), minikøleskab og balkon eller terrasse. Badeværelse med badekar, toilet, telefon og hårtørrer.

 

Familiesuite 

Pænt indrettede værelser til max 2 voksne og 3 børn. Alle værelser indeholder et soverum med en dobbeltseng eller to enkeltsenge og et opholdsrum med mulighed for op til 3 ekstra opredninger, aircondition, TV, telefon, sikkerhedsboks (mod betaling), minikøleskab, el-kedel og balkon eller terrasse. Badeværelse med brusekabine, toilet, telefon og hårtørrer. 

Mad & Drikke

Halvpension

 

Morgenmad       07:30 – 10:00 (Kaffe, te og vand inkl.)

Middag               19:00 – 21:00  (Drikkevarer ikke inkl.) 

Ekstra ydelser

Leje af pool- og strandhåndklæde:                      Ca. 2 Euro pr. stk. Udskiftes for 1 Euro.

Sikkerhedsboks:                                                      Ca. 10 Euro pr. uge, som betales direkte til hotellet.

 

De græske myndigheder opkræver skat på hotelovernatninger. Skatten varierer, og er afhængigt af hotellets kategori (antal stjerner) samt antal af overnatninger. Skatten skal betales direkte til hotellet ved check-in. Vær opmærksom på, at Mixx Travels klassificering af hoteller kan adskille sig fra den officielle hotelklassificering. I disse tilfælde ligger den officielle klassificering til grund for skattens størrelse.

 

Følgende skattesatser gælder pr. værelse/lejlighed pr. nat:

 

Hoteller/lejlighedshoteller 1 – 2 stjerner:        1,50 Euro

Hoteller/lejlighedshoteller 3 stjerner:                   3 Euro

Hoteller/lejlighedshoteller 4 stjerner:                   7 Euro

Hoteller/lejlighedshoteller 5 stjerner:                 10 Euro

 

Vær opmærksom på, at priserne er vejledende, og kan ændres uden at Mixx Travel informeres.

Vis mere Vis mindre
Info

Smukke, rolige omgivelser - Pool og børnepool - Gratis internet på fællesområder
Strand 500 m - Lokalt centrum (Almyrida) 300 m - Chania 20 km - Chania Lufthavn ca. 33 km

Bestil drømmeferien her
Kun hotel
Fly + Hotel
fra
Rejsemål
Dato
Dage
Antal personer
2
Voksne
Børn
0-12 År
Angiv venligst børnenes alder fra yngst til ældst
1.Barns alder
2.Barns alder
3.Barns alder
4.Barns alder
5.Barns alder
OK
Tilføj værelser