Alaaddin Beach Hotel – Børnefrit hotel for par i alle aldre. 
En dygtig medarbejder ringer til dig 📞
Navn
Tlf:
E-mail
Hvornår vil du ringes op?
Ring
89886882
Kort

Alaaddin Beach Hotel

Tyrkiet / Antalya-området
Saray Mahallesi, Atatürk Blv. No:161, 07400
Vis på kort

Alaaddin Beach Hotel

Søg pris og ledighed
Info
Voksenhotel (fra 18 år)
Pool - Bar - Restaurant - Gratis internet 
Privat strand 0 m. - Centrum 600 m. 
Hotellet

Alaadin Beach Hotel er et populært og hyggeligt voksenhotel, beliggende lige ved stranden og i gåafstand fra Alanya centrum. Hotellet er et perfekt valg for par og voksne som ønsker direkte adgang til kleopatrastranden og som samtidig ønsker at have Alanyas store udvalg af shopping, markeder, restauranter og natteliv indenfor gåafstand. 


Fra poolområdet har du udsigt over stranden og du kan bogstavlig talt ligge på en solseng i poolen. På stranden finder du et stort udvalg af vandsports aktiviteter (mod betaling). Vær opmærksom på at solsenge og parasoller er mod ekstrabetaling.  


Både buffeten og A'la carte restauranten ligger med udsigt over havet, og herfra kan du nyde solnedgangen imens du hygger dig med en god middag eller en farvestrålende drink. Hotellet har et mindre Spa-center. (alle behandlinger mod betaling). 


Gratis Wi-Fi er tilgængeligt på hele hotellet. Vær dog opmærksom på at forbindelsen som regel er både langsom og ustabil, og at det ikke er muligt at streame film etc.


Hotellet arrangerer jævnligt poolparties og andre arrangementer som kan medføre høj musik. Hotellets restaurant er også åben for gæster som ikke bor på hotellet. 

 

Værelserne

Standardværelse: Elegant indrettede værelser med 1 dobbeltseng eller 2 enkeltsenge. Alle værelser har air condition, sikkerhedsboks (mod betaling), TV, trådløst internet, minibar (mod betaling), telefon og balkon med fuld eller delvis pool og/eller havudsigt. Badeværelse med bad, toilet og hårtørrer. Måltider
Halvpension inkl.
Ekstra ydelser


Leje af sikkerhedsboks:             Ca. 2 Euro pr. dag, som betales direkte til hotellet.

 

Vær opmærksom på, at priserne er vejledende, og kan ændres uden at Mixx Travel informeres.

Alaaddin Beach Hotel Billeder og video

Fra-pris
Gå til billigste afrejsedato
MailingTitle

MailingContent

MailingName
MailingSurName
Mail
OK

Email sendt

Noget gik galt! Check venligst adressen.

E-mail kunne ikke sendes