Akti Imperial Deluxe Resort & Spa Grækenland Rhodos Rhodos
 • Min Rejse
 • En dygtig medarbejder ringer til dig 📞
  Navn
  Tlf:
  E-mail
  Dato
  Hvornår vil du ringes op?
  Ring mig op!
 • 89886882
Se flere billeder
Akti Imperial Deluxe Resort & Spa
Ialisou, Ialisos 851 01, Rhodos Kort
Hotellet

Akti Imperial Deluxe Resort & Spa er et Ultra All Inclusive Hotel som består af to bygninger, og har en perfekt beliggenhed lige ved stranden i Ixia. Her kan hele familien tilbringe en uforglemmelig ferie i smukke omgivelser.

 

Hotellet har et skønt poolområde med to pools, heraf en ”Lazy River Style Pool”, som udløber i hovedpoolen. Her er også en pool med en mere rolig og afslappet atmosfære for dem, som foretrækker at nyde solen på en solseng og bare slappe af. Imens kan de yngste plaske og lege i børnepoolen hvor der også er en lille rutsjebane. Fra poolområdet er der en tunnel, der hurtigt og sikkert  under vejen som fører til stranden.

 

I højsæsonen arrangerer hotellets animationsteam aktiviteter og underholdning for hele familien. Hvad med at dyste i beachvolley eller dart, mens børnene i alderen 4-12 år leger i miniklubben (her tales ikke skandinavisk). I dagtimerne arrangeres der lege og aktiviteter ved poolområdet, og nogle dage er der aftenunderholdning. Forkæl dig selv med et besøg i hotellets SPA afdeling som tilbyder både indendørs pool, fitnessrum og en række forskellige behandlinger (mod betaling). Hotellet tilbyder også ”Escape Room”, 7D biograf og spillerum (mod betaling).

 

På Akti Imperial Deluxe Resort & Spa indgår mad og drikke hele døgnet, og hotellet har hele fire forskellige tema-restauranter, som kan benyttes én gang i løbet af opholdet. Her er også flere forskellige barer, som alle serverer forfriskende drikkevarer.

 

Trådløst internet er tilgængeligt på hele hotellet. Vær opmærksom på, at forbindelsen som regel er både langsom og ustabil, og at det ikke er muligt at streame film og lign. 

Værelserne

Standardværelse

Pæne værelser til 2 personer med mulighed for en opredning. Alle værelser indeholder 1 dobbeltseng eller 2 enkeltsenge, sovesofa, TV, telefon, centralt styret aircondition, sikkerhedsboks, el-kedel, minibar (indeholder øl, vin, sodavand og vand. Genopfyldes dagligt) og balkon. Badeværelse med badekar/brusekabine, toilet, hårtørrer og tøfler.

 

Panorama Værelse

Pæne værelser til 2 personer med mulighed for en opredning. Alle værelser indeholder 1 dobbeltseng eller 2 enkeltsenge, sovesofa, TV, telefon, centralt styret aircondition, sikkerhedsboks, el-kedel, minibar (indeholder øl, vin, sodavand og vand. Genopfyldes dagligt) og balkon. Badeværelse med badekar/brusekabine, toilet, hårtørrer og tøfler. Værelserne har direkte havudsigt.

 

Suite Værelse

Pæne værelser til max 4 personer. Værelset består af et soverum med en dobbeltseng eller to enkeltsenge og et opholdsru, med to sovesofaer, TV, telefon, centralt styret aircondition, sikkerhedsboks, el-kedel, minibar (indeholder øl, vin, sodavand og vand. Genopfyldes dagligt) og balkon. Badeværelse med badekar/brusekabine, toilet, hårtørrer og tøfler.

Mad & Drikke

Ultra All Inclusive

 

Måltider & Snacks

Morgenmad

07:00 – 10:30

Frokost

12:30 – 14:30

Middag

18:30 – 22:00

Jolly Chef - Snacks

10:00 – 24:00

Oliver´s Chef - Snacks

10:00 – 24:00

Express Restaurant – Night snacks

22:00 – 06:30

 

Drikkevarer

Pool Bar The Jolly Bartender

10:00 – 00:00

Pool Bar H2 Bar

10:00 – 00:00

Main Bar

10:00 – 01:00

Lobby Bar

10:00 – 24:00

Beach Bar

10:00 – 18:00

 

 

A’la carte Tema-restauranter – Ét besøg i én restaurant inkl. Husk at reservere bord!

Asterias – Fisk og skaldyr

19:00 – 21:30

Red Elephant - Asiatisk

19:00 – 21:30

Lukulus - Græsk

19:00 – 21:30

Marco Polo - Italiensk

19:00 – 21:30

 

Importeret alkohol, drikkevarer serveret i flaske, friskpresset frugtjuice, specialkaffe, behandlinger i SA centret, vandsportsaktiviteter på stranden og nogle faciliteter er ikke inkl. i All Inclusive konceptet.

 

Ingen udskænkning af alkohol for personer under 18 år.

 

Vær opmærksom på hotellets dresscode i forbindelse med besøg i restauranterne.

 

Udendørs restauranter, barer, swimmingpools og andre aktiviteter kan være lukket i lavsæsonen. Åbningstiderne kan ændres, uden at Mixx Travel informeres herom.

Ekstra ydelser

De græske myndigheder opkræver skat på hotelovernatninger. Skatten varierer, og er afhængigt af hotellets kategori (antal stjerner) samt antal af overnatninger. Skatten skal betales direkte til hotellet ved check-in. Vær opmærksom på, at Mixx Travels klassificering af hoteller kan adskille sig fra den officielle hotelklassificering. I disse tilfælde ligger den officielle klassificering til grund for skattens størrelse.

 

Følgende skattesatser gælder pr. værelse/lejlighed pr. nat:

 

Hoteller/lejlighedshoteller 1 – 2 stjerner:                                  0,50 Euro

Hoteller/lejlighedshoteller 3 stjerner:                                        1,50 Euro

Hoteller/lejlighedshoteller 4 stjerner:                                             3 Euro

Hoteller/lejlighedshoteller 5 stjerner:                                             4 Euro

Vis mere Vis mindre
Info

Flere pools – Børnepool – Gratis internet – Ultra All Inclusive – Tennisbane

Privat Strand 100 m – Ixix Centrum 200 m – Rhodos By 4 km 

Bestil drømmeferien her
Kun hotel
Fly + Hotel
fra
Rejsemål
Afrejsedato
Dage
Antal personer
2
Voksne
Børn
0-12 År
1.Barns alder
2.Barns alder
3.Barns alder
4.Barns alder
5.Barns alder
OK
Tilføj værelser