Vælg land :
En dygtig medarbejder ringer til dig 📞
Navn
Tlf:
E-mail
Hvornår vil du ringes op?
Ring
89886882
Kort

Acar Hotel

Søg pris på ledige værelser
Info

 All Inclusive  

Pool - Børne pool - Restaurant - Bar

Gratis Internet - Strand 150 m. - Alanya centrum 2 km.

Hotelbeskrivelse

Dette nyrenoverede hotel i den østlige del af Alanya, oba. Er ideelt for både unge og gamle, som ønsker at bo i rolige omgivelser tæt på både strand og by. Alanyas livlige centrum ligger kun 2.5 km væk, hvor du nemt kan komme ind med en lille gåtur langs strandpromonanden eller den lokale bus. Den berømte Keykubat-strand (østkyst) ligger 250 meter fra hotellet. Acar Hotel har et hyggeligt poolområde med pool, børnepool og poolbar. Der arrangeres af hotellet forskelligt underholdning et par gange i ugen (I højsæsonen). I spa området kan du træne i hotellets fintess rum, svømme i hotellets indendørspool og få et tyrkisk bad og massage (mod merbetaling) 

I hovedbygningen finder du hotellets buffetrestaurant. I Oba-området finder du et godt udvalg af butikker og restauranter. Trådløst internet er tilgænglig i hotellets lobby. Vær opmærksom på at forbindelsen kan være ustabil. 


 

Værelserne

Standard værelser: 

Lyse og pænt indrettede værelser med 2 enkeltsenge. Alle værelser har minibar, satelit-TV, air condition, telefon, sikkerhedsboks (ekstrabetaling) balkon og badeværelse med bad, toilet og hårtørrer.


Standardværelser for 3 personer: 


Lyse og pænt indrettede værelser med 1 dobbeltseng og 1 enkeltseng. Alle værelser har minibar, satelit-TV, air condition, telefon, sikkershedsboks (ekstrabetaling), balkon og badeværelse med bad, toilet og hårtørrer. 


Familieværelse: 

Ældre med pænt indrettet værelse med 1 dobbeltseng og 1 enkeltseng med mulighed for en ekstra opredning til et barn. Alle værelser har minibar, satelit-TV, air condition, telefon, sikkerhedsboks (ekstrabetaling), balkon og badeværelse med bad, toilet og hårtørrer. Vær opmærksom på at alle familieværelser er i en separat annex bygning som ikke har været omfattet af renoveringen - her er ingen elevator. 


Måltider

All Inclusive

Morgenmad, frokost og middag, samt lokalt produceret drikkevarer i tidsrummet 10:00-23:00Måltider
All Inclusive
Frokost : 07:30 – 09:30
Sen frokost : 09:30 – 09:45
Lunsj : 12:30 – 14:00
Snacks : 11:00 – 16:00
Te, kaffe og kake : 16:00 – 17:00
Middag : 18:30 – 20:30
Basseng Bar : 10:00 – 23:00
Terasse Bar : 21:00 – 23:00
 
Importeret alkohol, alle drikkevarer serveret i flaske, friskpresset frugtjuice og faciliteter i Spa sentret er ikke inkl. i All Inclusive konseptet.

Ingen alkoholservering til personer under 18 år.

Udendørs restauranter, barer, sømmebassenger og andre aktiviteter kan være lukket i lavsesonen. Åpningstider kan endres, uten at Mixx Travel informeres om dette.

Utvalget av underholdning, aktiviteter etc. vil være begrenset uten for høysesongen.

Acar Hotel Billeder og video

Fra-pris
Gå til billigste afrejsedato
MailingTitle

MailingContent

MailingName
MailingSurName
Mail
OK

Email sendt

Du glemte noget...

E-mail kunne ikke sendes