A Good Life Utopia Family Resort - Mixx Travel
 • Min Rejse
 • En dygtig medarbejder ringer til dig 📞
  Navn
  Tlf:
  E-mail
  Dato
  Hvornår vil du ringes op?
  Ring mig op!
 • 89886882
Se flere billeder
A Good Life Utopia Family Resort
TrustYou Tooltip Text
Hotellet

A Good Life Utopia Family Resort er et stort resorthotel af ældre dato som er beliggende på en bakketop, med udsigt over en smuk bugt og en fantastisk udsigt over havet. Hotellet har et stort udbud af faciliteter og aktiviteter for både børn og voksne som ønsker at tilbringe en stor del af ferien med at bade og nyde solen.

 

Hotellet byder på flere pools til alle vandhunde, uanset alder: En bølgepool, en uendeligheds-pool til alle over 16 år, pools med i alt 24 sjove vandrutsjebaner og en børnepool med vandrutsjebaner til de mindste børn. Fra poolområdet kan du tage elevatoren ned til hotellets egen lille bugt, hvor solen kan nydes på den store badebro. Bugten består af både klipper, et afsnit med sand og øverst en træ-terrasse. Når det bliver tid til en forfriskende dukkert i havet, kan man blot benytte trappen på badebroen.

 

Hele familien har rig mulighed for at deltage i mange forskellige aktiviteter. Prøv vandaerobic, spil beachvolley eller hvad med at udfordre dine rejsefæller på padelbanen? Når mørket falder på arrangeres der underholdning med flotte shows og musik. Forkæl dig selv med et besøg i hotellets SPA-afdeling som tilbyder tyrkisk bad, sauna og et væld af forskellige behandlinger (alle behandlinger mod betaling). Her finder du også hotellets fitness rum og indendørspool. Børn i alderen 4-12 år kan møde nye venner i miniklubben hvor der arrangeres sjove lege og aktiviteter. For de eventyrlystne er der både bungeejump og rafting (mod betaling).

 

Trådløst internet er tilgængeligt på hele hotellet. Vær dog opmærksom på, at forbindelsen er både langsom og ustabil, og at det ikke er muligt at streame film og lign. 

Værelserne

Økonomi værelse

Elegant indrettede værelser for 2 personer. Alle værelser indeholder en dobbeltseng eller to enkeltsenge, TV, telefon, centralt styret aircondition, minibar, el-kedel, sikkerhedsboks og balkon. Badeværelse med badekar eller brusekabine, toilet og hårtørrer.

 

Standard værelse

Elegant indrettede værelser for 2 personer med mulighed for en ekstra opredning. Alle værelser indeholder en dobbeltseng eller to enkeltsenge, TV, telefon, centralt styret aircondition, minibar, el-kedel, sikkerhedsboks og balkon. Badeværelse med badekar eller brusekabine, toilet og hårtørrer.

 

Familie værelse

Elegant indrettede værelser for 4 personer, bestående af et soverum med en dobbeltseng eller to enkeltsenge og et opholdsrum med sovesofa, TV, telefon, centralt styret aircondition, minibar, el-kedel, sikkerhedsboks og balkon. Badeværelse med badekar eller brusekabine, toilet og hårtørrer.

 

Connection Suite

Elegant indrettede værelser for 4 personer, bestående af to soverum adskilt af en dør. Hvert rum indeholder en dobbeltseng eller to enkeltsenge. Derudover indeholder værelset TV, telefon, centralt styret aircondition, minibar, el-kedel, sikkerhedsboks og balkon. Badeværelse med badekar eller brusekabine, toilet og hårtørrer. 

Mad & Drikke

Ultra All Inclusive

 

Måltider & Snacks

Morgenmad

07:00 – 10:00

Sen morgenmad

10:00 – 11:00

Frokost

12:30 – 14:30

Middag

18:30 – 21:30

Snacks

12:00 – 16:00

Patisserie

10:00 – 00:00

Is

12:00 – 16:00

Night Snack

00:00 – 01:00

 

Barer

”Grab & Go” Pool Bar

12:00 – 18:00

Pool Bar

10:00 – 00:00

Lobby Bar

08:00 – 00:00

Beach Bar

10:00 – 18:00

Relax Bar

10:00 – 18:00

Laguna Bar

24 timer

The Vineyard Lounge

20:00 – 00:00

 

A’la Carte Restauranter – Mod betaling. Husk at reservere bord!

On The Grill

19:00 – 22:00

Loc´al Restaurant

19:00 – 22:00

Primavio Restaurant (Italiensk)

19:00 – 22:00

 

 

Importeret alkohol, tyrkisk kaffe, drikkevarer serveret på flaske og friskpresset frugtjuice indgår ikke i All Inclusive konceptet. Alle behandlinger i SPA- og beauty centret og udvalgte sportsaktiviteter (herunder bungee jump og rafting) mod betaling.

 

Vær opmærksom på, at stranden består af klipper og ikke er børnevenlig. 


Vandrutsjebanerne er åbne et par timer hver formiddag og eftermiddag.

 

Ingen servering af alkohol for personer under 18 år.

 

Høj musik fra hotellets underholdnings- og aktivitetsprogram kan forekomme.

 

Udvalget af underholdning, aktiviteter etc. vil være begrænset uden for højsæsonen.

 

Udendørs restauranter, barer, vandrutsjebaner, swimmingpools og andre aktiviteter kan være lukket i lavsæsonen. Åbningstiderne kan ændres, uden at Mixx Travel informeres herom.

Vis mere Vis mindre
Info

Flere pools - Børnepool - Aquapark - Padelbane - Gratis internet
Strand 200 m - Okurcalar 2,5 km - Alanya 33 km - Side 32 km

Bestil drømmeferien her
Kun hotel
Fly + Hotel
fra
Rejsemål
Dato
Dage
Antal personer
2
Voksne
Børn
0-12 År
Angiv venligst børnenes alder fra yngst til ældst
1.Barns alder
2.Barns alder
3.Barns alder
4.Barns alder
5.Barns alder
OK
Tilføj værelser