• Pakke (Fly + Hotel)
Fra
Til
Afrejse
Vælg venligst
Dage
Vælg venligst
Voksen
Barn
About Us

Hvem er vi?

Mixx Travel er et lille bureau med stor kapacitet - du finder os i Trianglens Shopping Center i Malmø. Vi blev etableret i 2009, og har siden sendt 50.000 glade rejsende på ferie fra Kastrup Lufthavn, og fra 2015 også fra Stockholm. Vores sommerprogram indeholder primært rejser til Tyrkiets sydkyst, som vi efterhånden er specialister i at arrangere rejser til, men også til Nord Cypern og Istanbul. Derudover tilbyder vi rejser til Jordan og Kreta.

Hos os er det meste muligt, og vi bestræber os på at kunne skræddersy den rejse der passer netop dine individuelle ønsker og behov.

Hos Mixx Travel er vi af den overbevisning, at alle har ret til ferie. Derfor er det vigtigt for os, at kunne tilbyde et stort og varieret program hvor alle kan være med, uanset tegnebogens størrelse. Vi sætter derfor en ære i at finde gode hoteller til rimelige priser.

Familien er i centrum, og det er vigtigt for os, at der er plads til både børn og voksne på vores destinationer. Vi mener, at det skal være muligt at lade børnene løbe, lege og plaske i poolen, imens de voksne skal kunne hvile og slappe af under ferien. En stor del er vores hoteller er netop designede til familier med børn, og de fleste har alverdens aktiviteter tilpasset børn, f.eks. vandrutsjebaner, legepladser, legerum mm.

Hvert år sender vi tusindvis af begejstrede gæster på ferie, og de fleste rejser med os igen og igen. Uanset om du ønsker en sol- og badeferie, en kulturel ferie med masser af historiske seværdigheder eller en aktiv sportsferie, vil vi kunne hjælpe dig med at finde frem til den perfekte løsning.

Vores ambition er at give vores kunder "meget mere ferie for pengene"!

Service: Hos Mixx Travel er service nøgleordet. Det er vigtigt for os, at vores gæster får den bedst mulige service af vores medarbejdere. Det gælder for alle medarbejdere, lige fra rejserådgiverne på salgskontorerne til guiderne på destinationerne og rengøringsdamerne på hotellerne. Derfor arrangerer vi jævnligt studieture for vores medarbejdere, så de hele tiden er ajour med f.eks. hotellernes service og faciliteter samt aktiviteter og udflugtsmål på destinationerne.

Forskellene er vores styrke: Vi er et stærkt team med forskellige baggrunde. For os er det en styrke, som vi værdsætter højt. Vi ved, at vi er stærkere, når vi sammen arbejder for at nå målet. De fleste af vores medarbejdere har arbejdet i rejsebranchen i mange år, og har haft forskellige jobs i branchen. For os er det vigtigt at være opmærksom på hinandens kompetencer, og at kunne bruge den enorme viden, vi sammen har. 

Laveste pris: Hos Mixx Travel skal vi have de bedste rejsetilbud til de laveste priser! "Meget mere ferie for pengene" betyder, at du som regel finder den billigste rejse hos os, men også, at vi ofte kan tilbyde et hotel eller en destination med flere oplevelser end vores konkurrenter tilbyder. Dette kan vi gøre, fordi vores samarbejdspartnere har gjort det muligt at forhandle gode kontrakter med flyselskaber og hoteller, og fordi vores omkostningsniveau er lavt, sammenlignet med mange andre rejsearrangører.

Fleksibilitet: Vi er et hastigt voksende rejseselskab, men formår alligevel at bevare smidighed og fleksibilitet i vores aktiviteter. Det betyder, at vi hurtigt kan tilpasse os vores gæsters ønsker og behov. Vi er konstant opmærksom på de nyeste tiltag i branchen, og vi kan mange gange tilbyde andet end det du lige ser på vores hjemmeside.